Over Brainday

Creatief èn analytisch. Door optimaal samenspel van beide hersenhelften ontstaan creatieve concepten.

Over mij

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje tussen kippen en eieren in een tijd waarin werd verteld om bij jezelf te beginnen als je de wereld wil veranderen. Mijn vader fietste elke dag naar zijn werk en mijn moeder vroeg zich af, terwijl ze het plastic van het kaaspapier scheidde, waarom de melkflessen zijn veranderd in kartonnen verpakkingen met plastic doppen.

Nu rijd ik in een elektrische auto, heb zonnepanelen op mijn dak gelegd, en scheid ik ook het plastic van het kaaspapier. De wereld verandert als iedereen een klein beetje moeite doet voor een duurzame omgeving.

Ik ben vastbesloten om een gezond en actief leven te leven tot mijn 98e. Halverwege mijn leven rest mij nog genoeg tijd en ervaring om veranderingen te creëren die verder reiken dan mezelf.

Met mijn ambitie om een duurzame wereld te vormen, zet ik me in voor alle mensen die daarin samenleven: met ontwerpen, toepassingen en activiteiten binnen het thema gezondheid. Het liefst breng ik fysieke, mentale en sociale gezondheid daarbij samen.

Als het moet, tegen de wind in.

Mijn primaire gereedschap is de creatieve geest. Kritisch, objectiverend en analytisch denken zijn mijn tweede natuur. Daarmee vertaal ik creatieve ideeën in visuele ontwerpen.

Doordachte oplossingen die emotie oproepen..

De ontwerpen zijn erop gericht je boodschap zo effectief mogelijk over te brengen. Of het nu gaat om een huisstijl, website, brochure of verpakking: in alle gevallen is de gedachte achter de vormgeving –het concept– de reden waarom dingen eruit zien zoals ze eruit zien. Elk project, klein of groot, krijgt de specifieke aandacht die het nodig heeft om mooi, uitnodigend of succesvol te worden.

Contact

Kan ik iets voor je doen?

De deur staat altijd voor je open.
Elke dag is een Brainday!

Brainday
Caroline Frenken
Spaargarenstraat 2
2341 JW Oegstgeest
06 11 768 334

Email
caroline@brainday.nl

Telefoon
0611 768 334

Kvk nr 53483448